klotterplanket

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Elin - 7 januari 2010 23:21

Basen är de viktigaste när du lägger make-up. Hur kul är de när ögonskuggan ligger perfekt och läpparna är härligt kyssvänliga, om din foundation har helt fel nyans och T-zonen glänser? Som tur är finns det knep och produkter som håller vad de lovar.


Fet hy: Låt dagkrämen sjunka in och lägg sedan en primer. Den hjälper din foundation att fästa bättre. En oljefri foundation som fixeras med transparent puder ger bäst resultat. Vill du matta ned huden yttligare under dagen kan du pröva fettabsorberande blottingpapers.


Flammig hy: Flammig hy påverkas av väder och är ofta känslig. Tvätta ansiktet i ljummet vatten och använd milda produkter. Använd en foundation som inte är för täckande. Produkter som drar åt grönt neutraliserar röda nyanser.


Torr hy: Välj en rik kräm och även återfuktande serum. Satsa på produkter som ger kontinuelig fukt. Rätt primer kan ge huden en "plumpad" känsla av fukt. Foundations med anti-age effekt ger ofta ökad lyter.


3-minutersfixen!


1) Grunda med fuktkräm och lägg en primer.

2) Arbeta in puderfoundation

3) Lägg en concealer under ögonen, runt näsvingarna och i mingiporna.

Av Elin - 7 januari 2010 22:50

 


När jag var hos mamma fick jag smaka på den här gobiten, de är den klassiska dammsugaren som delicato gör men de är med pepparkakssmak och glasyr runt. Riktigt gott faktiskt. Har ju sån tur att mamma jobbar där så man får ofta smaka på diverse olika nyheter som dyker upp, helt gratis hihi ( bara för att få skryta lite )

Av Elin - 7 januari 2010 22:43

Hissar: Har just slagit mitt besöksrekord här i bloggen! Är så otroligt glad att ni kikar in här i bloggen och lämnar en kommentar då och då. De ger mig glädjen och inspirationen till att fortsätta. Så TACK snälla ni!


Dissar: Saknad, de är så förbaskat jobbigt att sakna någon. De kan vara bra ibland, visst de kan jag hålla med om. Men hur länge ska man sakna någon för att de ska vara bra och inte gå över till smärta och ångest?

Av Elin - 7 januari 2010 22:26

Besöket hos mamma i bilder,

Jag och lille-syrran.  


                       

Av Elin - 7 januari 2010 21:39

Har du någon känt dig förföljd av någon eller något?


Jag gjorde de senast idag, får en sån obehaglig känska i hela kroppen. Går inte att förklara med ord, men de finns inge värre än de. Om du har upplevt de, när gjorde du de? Och vart?

 

Av Elin - 7 januari 2010 17:22

Nu har jag ätit middag och allt, nu ska jag klä på mig något varmare och gå hem till mamma och hälsa på. Gillar att vara hos mamma, de är så mysigt där. Vi skulle egentligen att gått på en kvälls promenad men vi båda konstaterade att de var för kallt, men jag får iallafall en liten promenad dit. De är bättre än inget. Gillar att se saker och ting posetivt. Nä nu måste jag gå, hörs när jag kommer hem igen.   

Av Elin - 7 januari 2010 15:55

Så bra är new moon! Nu vet ni de, nu ska jag fortsätta kolla. Vi hörs igen efter filmen. Puss   

Av Elin - 7 januari 2010 14:32

Fransk manikyr är verkligen grejen om man vill ha snygga naglar som ser naturliga men ändå fixade ut. Passar överallt - på anställningsintervjun såväl som på festen. Det bästa av allt är att fransk manikyr är otroligt enkelt att göra hemma. Det håller också väldigt länge eftersom det vita lacket har en "seg" konsistens som inte tenderar att flagna av på samma sätt som vanliga lack.


Gör fransk manikyr hemma så här:

  • Först och främst behöver du ett ljusrosa eller ljusbeiget nagellack. Ofta har de här lacken ordet fransk manikyr i namnet. Sen behöver du även ett vitt nagellack och ett genomskinligt överlack.
  • Ta först bort gammalt nagellack med en nagellackremover.
  • Fila och forma naglarna innan du börjar så att de har precis den form du vill att de ska ha.
  • Ta bort rester av döda nagelband som sitter högt uppe på nageln (det finns speciell nagelbandsremover) och peta ner nagelbanden. Tvätta händerna och torka dem noga.
  • Måla naglarna med det rosa eller beiga nagellacket och låt torka. Jag tycker att det är lättast att börja måla med vänster hand (om man är högerhänt). Eftersom det är lite svårare att måla med en hand som redan är målad "jämnar det ut sig" om man gör på detta sätt.
  • Ta nu det vita nagellacket och måla endast den utstickande toppen på nageln. Måla horisontellt. En del tycker att det är lättare om man håller nagellacksborsten still och istället vrider lite på den hand som ska målas. Blir det små omålade prickar så fyll i dem på en gång innan lacket hinner torka.
  • Låt lacken torka helt.
  • Så snart nagellacket är torrt, måla med det genomskinliga lacket över hela nageln. Detta kan man göra lite då och då, kanske varannan dag eller så. Då håller den franska manikyren längre.

Presentation

Välkommen till min blogg, här kommer jag skriva om allt ifrån min vardag till de senaste skvallret, läs och njut. Maila mig gärna om saker ni vill se mer av här i bloggen
klotterplanket@hotmail.com

Omröstning

Vad tycker du om bloggen?
 Himlans bra
 Lite halvkass
 Ultrakass
 Världsabäst
 Du är en skamm för bloggvärlden
 Inget av åvanstående

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Klottra här

RSS

Följ bloggen

Välj språk här

Gratis Bio


Ovido - Quiz & Flashcards